Kjendiser som har gått bort

Kjendiser som har gått bort

Noen kommer og noen går, men det er alltid trist når noen forlater oss. Og ekstra trist er det selvfølgelig når de går bort til den evige hvile. Det er mange kjendiser som har gått bort de senere årene. Spesielt var 2016 et år flere har uttalt at de skulle ønske de aldri hadde opplevd det året med bortgang av venner og kjente for dem. Noen har man kunnet forberede seg litt på at de skulle forlate denne verden da de har vært syke i lengre tid, mens andre forlot verden brått og brutalt og dessverre noen ganger så alt for tidlig.

Kikker vi litt nærmere på dette spesielle året 2016, så tok det ikke mange dagene inn i det nye året før første triste melding kom.

David Bowie

Mr. Bowie ga ut sitt siste album bare to dager før han sovnet inn. Han hadde da i det skjulte kjempet mot kreften i mange måneder. Han sovnet still inn sammen med sin familie. Han ble 69 år gammel. Men gledelig var det jo at han rakk å få ut et nytt album. Dette albumet fikk en meget god mottakelse av publikum.

Glenn Frey

Pussig tilfeldighet. Hotel California lyder i mine høyttalere her i det jeg begynner å lese om Glenn Frey sin bortgang. Han er jo en av de som har vært med å skrive den fantastiske låten. Han gikk også bort i januar 2016 – 67 år gammel.

Han var en av de originale medlemmene i The Eagles hvor han «lekte» med sin gitar. Han var med å forfatte flere av bandet største hits. I tillegg til den som allerede er nevnt så var han også med på «Take It Easy», «Tequila Sunrise», «Desperado» og «Heartache Tonight».

Men det var ikke bare artister innen musikkens verden som forlot oss i 2016. Det var flere andre stor personligheter også fra filmens verden og sport blant annet.

Muhammad Ali

I hvert fall vi som er litt over tenårene vet godt hvem denne kjendisen er. Kanskje den største bokseren verden noen gang har sett? Han har slitt med sykdom før han forlot oss tidlig på sommeren 2016, 74 år gammel.

Muhammad Ali «slo» gjennom etter at han vant lett tungvekt i OL i Roma i 1960. Det samme året skrev han proff kontrakt, og bare fire år etter dette igjen ble han verdensmester i den gjeveste vektklassen – tungvektsklassen.

OL Gull og Verdensmester samt flere andre titler når man er bare 22 år gammel (1964) er det ikke mange i verden som kan skryte av uansett hvilken sport eller konkurranseform det er snakk om!

Året 2016 begynte med triste meldinger om Mr. Bowie, og det kom triste meldinger helt på slutten av året også. Da kom meldingen om at George Michael hadde forlatt vår verden kun 53 år gammel. Mange triste meldinger dette året.

Det er såpass mange at jeg skal avslutte denne artikkelen her, men jeg tror jeg velger å skrive nok en da det fortsatt er mange superkjendiser som er i denne situasjonen.